0113-506499

Direct contact

Bij Sinke Rental vind je een uitgebreid assortiment aan trilwalsen, variërend van 1,5 tot 7 ton. Of je nu werkt aan wegenbouw, terreinverdichting of andere bestratingsprojecten, onze trilwalsen zijn de ideale keuze voor een effectieve verdichting en een vlekkeloze afwerking van jouw project.

Trilwalsen Verhuur

Onze trilwalsen zijn beschikbaar in verschillende gewichtsklassen, waaronder 1,5 ton, 2,5 ton, 3,5 ton en 7 ton. Dit stelt je in staat om de juiste wals te kiezen voor de specifieke eisen van jouw project. Of je nu een compacte trilwals nodig hebt voor nauwere ruimtes of een krachtigere wals voor grotere oppervlakken, wij hebben de juiste oplossing voor jou.

Profiteer van Onze Service

Bij Sinke Rental streven we naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid van ons materieel. Onze trilwalsen worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je gereedschap, en daarom kun je bij ons rekenen op goed onderhouden machines.

Neem Contact op en Huur Jouw Trilwals

Wil je een trilwals huren voor jouw project? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sinke Rental jou kan voorzien van de juiste trilwals voor jouw specifieke behoeften. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en hoogwaardige verhuurmogelijkheden.

Wil je niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en productupdates!