0113-506499

Direct contact

Veelgestelde vragen

Nee, reserveren is niet noodzakelijk echter wel prettig indien mogelijk. Indien u reserveert bent u zeker van de beschikbaarheid van uw product(en) en het verkort de wachttijd aan de balie

U dient dient minimaal 1 werkdag voor aanvang van de huur-startdatum de reservering te annuleren, hieraan zijn geen kosten verbonden, echter indien wij voor de betreffende reservering kosten hebben moeten maken dan worden deze aan u doorberekend.

Ja, u moet zich bij ons kunnen legitimeren. Het legitimatiebewijs dient niet als borgsom.

Indien wij het gehuurde schoon retour ontvangen dan worden er geen kosten in rekening gebracht. Schoonmaakkosten zijn niet bij het huurtarief inbegrepen! Het kan zijn dat u niet in de gelegenheid bent geweest of de middelen had om het zelf schoon te maken echter zijn wij in dergelijke gevallen genoodzaakt de kosten welke wij hiervoor hebben moeten maken door te berekenen.

Het is aan uzelf of u de machine zelf aftankt of dat Sinke Rental dit voor u doet. Let er wel op dat u de machine met de juiste brandstof aftankt. Het brandstofverbruik is altijd voor rekening van de klant.

Ja, dit is mogelijk.

Nee, dit is bij ons helaas niet mogelijk.

Ja, als er sprake is van een storing dient u dit altijd direct aan ons door te geven zodat wij hierop actie kunnen ondernemen.

Wil je niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en productupdates!