0113-506499

Direct contact

Verhuur voorwaarden

Prijzen:

Prijzen zijn per stuk exclusief 21% BTW, verzekeringsbijdragen en brandstofkosten. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Prijzen zijn geldig vanaf 1 januari 2024. Prijzen zijn gebaseerd op maximaal 8 draaiuren per dag en 5 werkdagen per week. Extra draaiuren of draaidagen worden in rekening gebracht.

Betaling:

Binnen 30 dagen na factuurdatum.

 Verzekeringen:

Er word 8% van de huursom berekend voor de verzekering van het gehuurde. Het eigen risico voor machines t/m 9 ton bedraagt € 1.500,- per gebeurtenis. Het eigen risico voor machines boven de 9 ton bedraagt € 2.500,- per gebeurtenis. Kabel- en leiding schade is uitgesloten.

Levering:

Prijzen zijn gebaseerd op afhalen van het gehuurde vanaf onze vestiging. Aan- en afvoer van een machine kan door Sinke Rental B.V. gerealiseerd worden tegen een transportvergoeding.

Gebruik van het gehuurde:

Huurder dient het gehuurde in dezelfde staat als bij ontvangst name te retourneren. En eventuele reinigingskosten zijn voor rekening van de huurder.

Schade aan rupsen of banden:

Voor rekening van de huurder.

Brandstoffen en smeermiddelen:

Voor rekening van de huurder. Machines worden  met volle brandstoftank door Sinke Rental B.V. geleverd.

Acceptatie:

Sinke Rental B.V. is gerechtigd naar eigen inzicht en acceptatiebeleid ten opzichte van haar klanten te handelen. Op dit verzoek dient er een geldige legitimatie en een uittreksel van K.V.K. overlegd te kunnen worden. Tevens kan er een waarborgsom gevraagd worden.

Wil je niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en productupdates!