0113-506499

Direct contact

Over Sinke Rental

Wij zijn het verhuurbedrijf van Zuid West Nederland en wij verhuren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Ons assortiment bestaat onder andere uit graafmachines, shovels, grondverzetmachines, tuingereedschap, aanhangwagens in diverse uitvoeringen, gereedschappen en machines in de bouw. Ook kun je bij ons terecht voor trilplaten en schaftwagens, maar wij verhuren ook rolsteigers en hoogwerkers. Dit is maar een gedeelte van ons hele assortiment en de rest vind je op deze website.

Van aannemer, schilder, stratenmaker en hovenier tot de klusser die thuis graag de handen uit de mouwen steekt. Onze missie is om geruisloos en snel te leveren, zodat jij aan de slag kan!

Onze assortiment wordt continu uitgebreid en vernieuwd, zo ben je gegarandeerd van machines en apparaten met een betrouwbare kwaliteit. Wij voeren onderhoud en keuring uit in onze eigen werkplaats en bieden 24/7 service. Met onze eigen transportafdeling bezorgen we onze machines snel op elke gewenste locatie in Zuid West Nederland. Afhalen op afspraak bij ons in Kruiningen kan uiteraard ook.

Sinke Rental is onderdeel van C. Sinke B.V. Door een toenemende vraag naar uitvoerende werkzaamheden maken we voortaan onderscheid tussen ons projectmatige deel en ons verhuur deel. Hierdoor heeft u als klant op één plek alles wat u zoekt als het gaat om verhuur. Op de website van C. Sinke B.V. is meer informatie te vinden over de projectmatige werkzaamheden. 

Wil je niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en productupdates!