0113-506499

Direct contact

Bij Sinke Rental bieden we een veelzijdig assortiment aan aanhangwagens, geschikt voor diverse transportbehoeften. Of je nu goederen moet vervoeren, materialen moet laden en lossen, of machines moet transporteren, onze aanhangwagens bieden de juiste oplossing voor jouw project.

Koelwagen Verhuur: Onze koelwagens zijn perfect voor het vervoeren van bederfelijke goederen of producten die gekoeld moeten blijven. Met hun betrouwbare koelsysteem zorgen ze voor optimale temperatuurcontrole tijdens het transport. Of je nu cateringdiensten hebt, evenementen organiseert, of andere koeltransporten nodig hebt, onze koelwagens staan garant voor versheid.

Enkelassige Aanhangwagen Verhuur: Onze enkelassige aanhangwagens zijn ideaal voor lichtere ladingen en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid. Ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het transporteren van bouwmaterialen, meubels, of andere goederen. Onze enkelassers zijn een praktische keuze voor uiteenlopende logistieke behoeften.

Tandemasser Aanhangwagen Verhuur: Voor grotere ladingen en extra stabiliteit bieden we tandemasser aanhangwagens aan. Deze aanhangwagens zijn geschikt voor het transporteren van zwaardere goederen en bieden een hoger laadvermogen. Of je nu werkt aan een bouwproject, tuinonderhoud uitvoert, of andere zware ladingen moet vervoeren, onze tandemassers leveren betrouwbare prestaties.

Plateauwagen Verhuur: Onze plateauwagens zijn ontworpen voor het vervoeren van grotere ladingen en zijn ideaal voor machines, bouwmaterialen of andere omvangrijke goederen. Met hun vlakke laadvloer bieden ze veel ruimte en flexibiliteit. Onze plateauwagens zijn een uitstekende keuze voor diverse transportklussen.

Kiepaanhangwagen Verhuur: Voor het efficiënt lossen van materialen bieden we kiepaanhangwagens aan. Deze aanhangwagens zijn handig voor het transporteren en direct legen van bijvoorbeeld bouwafval, grind, of tuinafval. Onze kiepaanhangwagens maken het lossen gemakkelijk en efficiënt.

Machinetransporter Verhuur: Onze machinetransporters zijn speciaal ontworpen voor het veilig vervoeren van zware machines en apparatuur. Met hun stevige constructie en betrouwbare bevestigingspunten zorgen ze voor een veilig transport van machines naar elke locatie.

Profiteer van Onze Service: Bij Sinke Rental staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Al onze aanhangwagens worden regelmatig onderhouden en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze in optimale staat verkeren. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen vertrouwen op je materieel, en daarom kun je bij ons rekenen op goed onderhouden aanhangwagens.

Neem Contact op en Huur Jouw Aanhangwagen: Wil je een koelwagen, enkelasser, tandemasser, plateauwagen, kiepaanhangwagen, of machinetransporter huren voor jouw project? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Sinke Rental jou kan voorzien van de juiste aanhangwagen voor jouw specifieke behoeften. Wij staan voor je klaar met deskundig advies en hoogwaardige verhuurmogelijkheden.

Wil je niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en productupdates!